Προφίλ

Μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά παράδοση στο χώρο μας.

 • Μια μικρή ιστορία

  close
  Μια μικρή ιστορία
  Κάτι

   

  Την επιχείρηση ίδρυσε ο Βασίλειος Κ. Μουστής τον οποίο διαδέχθηκε στη διαχείριση ο υιός του, Χρήστος Β. Μουστής, το 1966. Το 2000 τη διαχείριση της εταιρίας ανέλαβε ο Βασίλειος Χρ. Μουστής συνεχίζοντας έτσι τη διαδοχή από παππού προς εγγονό. Το 1988 η εταιρία διεύρυνε το αντικείμενο των εργασιών της και από το γενικό εμπόριο επεκτάθηκε στην Αγορά, Πώληση, Επισκευή και Κατασκευή Παλλετών και Ξυλοκιβωτίων, μεταχειρισμένων και καινούριων.

  Μέχρι το 1995 η εταιρία έκανε διακίνηση παλλετών στην ευρύτερη περιοχή Αχαΐας, Κορινθίας και Αττικής. Από το 1995 και μετά η εταιρία πραγματοποιεί πωλήσεις παλλετών σε όλη την Ελλάδα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της το 1999 ξεκίνησε τη λειτουργία του το υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο Αττικής ωφέλιμης επιφάνειας 6.000 τμ. Παράλληλα υπάρχουν δύο (2) εργοστάσια κατασκευής καινούριων παλλετών, ένα στον Ασπρόπυργο και ένα στη Βουλγαρία.

  Από τον Μάρτιο του 2006 η εταιρία έχει πιστοποιητικό ISO 9001:2000 σύμφωνα με τους όρους της TUV Austria Hellas. Την ίδια χρονιά προχώρησε στην εξαγορά της ομοειδούς επιχείρησης "Γιαννακοπούλου Ουρανία ΑΕ" και λειτούργησε το 2ο υποκατάστημα-αποθήκη στο Μενίδι Αττικής. Η έδρα της εταιρίας, το Λογιστήριο και οι κεντρικές της αποθήκες βρίσκονται στην Τέμενη Αιγίου, σε ιδιόκτητο χώρο 2000 τμ.

Πιστοποίηση

Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO, ώστε να είστε 100% σίγουροι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας

 • Πιστοποίηση

  Σίγουρα. Αξιόπιστα. Υπεύθυνα.
  close
  Σίγουρα. Αξιόπιστα. Υπεύθυνα.

  Με σεβασμό στον πελάτη.

  Παράγουμε και εμπορευόμαστε την αυθεντική ροδοζάχαρη Αιγιαλείας.Η εταιρία Β. Μουστής ΟΕΕ διαθέτει πιστοποίηση κατά ΕΝ ISO 9001:2008 που εξασφαλίζει τους συνεργάτες της ότι τηρείται ένα Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα για το πεδίο εφαρμογής αναφορικά με το εμπόριο παλεττών, νερού, αναψυκτικών, ποτών..

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε παλέττες όλων των τύπων και διαστάσεων, ποιοτικώς άριστες και σε ανταγωνιστικές τιμές. Αλλά όχι μόνο αυτό.

 • Ροδοζάχαρη

  Η αυθεντική
  close
   

  Με σεβασμό στην παράδοση.

  Παράγουμε και εμπορευόμαστε την αυθεντική ροδοζάχαρη Αιγιαλείας. Η συνταγή αυτού του μοναδικού γλυκού αποτελεί οικογενειακό μυστικό που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά για περισσότερο από έναν αιώνα. Χάρις σε αυτήν μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της ροδοζάχαρης κυριολεκτικά αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας το τεστ. Θα εκπλαγείτε από την υψηλή ποιότητα παρασκευής καθώς και την αντοχή της στο χρόνο ακόμα και πολύ καιρό μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

  Μάθετε περισσότερα για την Ροδοζάχαρη στην επίσημη ιστοσελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτήν.www.rodozaxari.gr

 • Καραμέλα

  Παιζότοπος
  close

   

  Παιζότοπος Καραμέλα
  Κάτι για τους μικρούς μας φίλους

  Περιγραφή

  Ο παιζότοπος Καραμέλα αποτελεί μια πρωτότυπη πρόταση για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων και την ταυτόχρονη ξεκούραση των γονιών και των συνοδών. Φέρτε τα παιδιά σας για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε έναν άνετο χώρο γεμάτο παιχνίδια και χαρούμενα χρώματα.

  Μάθετε περισσότερα για τον παιδότοπο Καραμέλα στην επίσημη ιστοσελίδα του www.karamela-paidotopos.gr

 • Θερμικές απεντομώσεις

  Προστασία και οικονομία
  close
  Θερμικές απεντομώσεις
  Μοναδική υπηρεσία.

  Περιγραφή υπηρεσίας

  Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη διαδικασία απεντόμωσης παλεττών σε ιδιόκτητο ξηραντήριο με διαδικασίες ISO παραδίδοντάς τις σε σας πιστοποιημένες με τα αντίστοιχα δελτία ελέγχου, πιστοποιητικά, καθώς και σήμανση που αφορά τις προδιαγραφές, επάνω στις παλέτες σε εμφανή σημεία.

  Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

 • Αντιπροσωπεία, Διανομή και Πρατήριο Ποτών

  Γρήγορη και υπεύθυνη παράδοση
  close
  Αντιπροσωπεία, Διανομή και Πρατήριο Ποτών 
  Γρήγορη και υπεύθυνη παράδοση

  Περιγραφή υπηρεσίας

  Η εταιρία Β. Μουστής ΟΕΕ είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις Αντιπροσωπείας, Διανομής και Πρατήριου Ποτών της Περιφέρειας. Η θέση μας στην αγορά είναι ισχυρή επειδή μπορούμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση σε ταχείς χρόνους και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Διαβάστε περισσότερα στον επίσημο ιστότοπο

Εγκαταστάσεις και στόλος

Διαθέτουμε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και ένα μεγάλο στόλο οχημάτων που σας παραδίδουν τα προϊόντα με ευθύνη και σιγουριά.

Νέα της επιχείρησης

Μάθετε τα τελευταία μας νέα

 • Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

  close

  Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it

Επικοινωνία

Προσπαθούμε να απαντάμε στα αιτήματα εντός των πολύ 24 ωρών. Για επείγουσες περιπτώσεις παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την τηλεφωνική επικοινωνία

Name must not be empty
Please provide a valid email
Message should not be empty

Συνδεθείτε

 

Β.Μουστής ΟΕΕ
Τέμενη Αιγιαλείας
ΤΚ 25100

Τηλεφωνικό Κέντρο:
26910.51400, 26910.51931
Κινητό:
6936.90.40.49

Fax-αυτόματος τηλεφωνητής:
26910.51930

Υποκατάστημα-Αποθήκη:
Γκορυτσά Ασπροπύργου

Τηλέφωνο: 210.55.79.500
Κινητό: 6936.9040.58

Υποκατάστημα-Αποθήκη:
Κωνσταντινουπόλεως 107, Μενίδι
Κινητό: 6936.90.40.51

Για γενικά αιτήματα χρησιμοποιήστε την email διεύθυνση:

info@moustis.gr 

Για αιτήματα σχετικά με πωλήσεις χρησιμοποιήστε την παρακάτω email διεύθυνση:

sales@moustis.gr